SPONZORI

TRIK – Lider u regionu po ukusu domaćeg potrošača

Jedan od najpoznatijih regionalnih brendova – TRIK, poznat kao proizvođać najboljih slanih grickalica je generalni sponzor IRL 2019 Nacionalnih kvalifikacija, kao i ekipa koje će predstavljati Republiku Srbiju na IeSF svetskom prvenstvu u Južnoj Koreji, krajem 2019. godine.

U čemu je trik popularnosti TRIKovog asortimana slanih grickalica? Možda u njegovom bogatstvu i raznovrsnosti? U tome što svi proizvode dele savršenu ravnotežu hrskavosti i slanoće? Ili u tome što su savršen začin za svako druženje? Prosto je: Trik je u Triku.

Jedan od najpoznatijih Trik proizvoda su definitvno grisine – Trik Štapići, koji pružaju onaj neobičan doživljaj slane miline. Kada ih udružite sa perfektno pečenim i savršeno slanim mini-perecama, hrskavim i prhkim ribicama, koje pritom ne dolaze iz mora i hrskavim štapićima punjenim pravom kikiriki pastom, s ponosom možemo da kažemo da ne postoji druženje koje TRIK proizvodi neće učiniti zabavnijim.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

BridTV – Jedna od najbrže rastućih kompanija u svom domenu

Šta je BridTV? – BridTV je nova video platforma proizvedena u Srbiji, koja je zlatni sponzor IRL 2019 Nacionalnih kvalifikacija, kao i ekipa koje će predstavljati Republiku Srbiju na IeSF svetskom prvenstvu u Južnoj Koreji, krajem 2019. godine.

Jedna je od najbrže rastućih kompanija u svom domenu, kako u Srbiji tako i šire. Iskustvo i kreativnost njihovog tima developera je bila osnova za razvoj Brid Video kompanije, koja je sada priznat tehnološki partner korporacije Google, a takođe ima uspešnu saradnju sa globalnim kompanijama i partnerima iz gradova kao što su: Njujork, Los Anđeles, Dubai i Tel Aviv.

BridTV omogućava vebmasterima i izdavačima da na jednostavan način integrišu svoje video materijale i da ih monetizuju prema sopstvenoj želji. Korisnici BridTV-a imaju mogućnost da monetizuju sadržaj putem oglasa, kao i da biraju između tri ponuđena paketa: besplatnog i premium paketa.

Ovom prilikom se još jednom zahvaljujemo našem zlatnom sponzoru za ostvarenu saradnju – BridTV-u, koji se pobrinuo da sve prođe po savršenom planu. Takođe vas pozivamo da isprobate BridTV i posetite njihov sajt za više informacija.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Redragon – Svetski proizvođač jedinstvenih i visoko kvalitetnih proizvoda za gejmere.

Šta je Redragon? – Redragon je proizvođač vrhunske gejming opreme i srebrni sponzor IRL 2019 Nacionalnih kvalifikacija, kao i ekipa koje će predstavljati Republiku Srbiju na IeSF svetskom prvenstvu u Južnoj Koreji, krajem 2019. godine.

Kompanija se specijalizovala u istraživanju, razvijanju i proizvodnji gejmerskih uređaja: Tastatura, miševa i podloga za miševe. Prvi Redragon uređaji su predstavljeni na tržištu 2012. godine i uskoro su stekli popularnost među profesionalnim gejmerima.

Brend je stekao reputaciju uspešnog proizvođača igračkih uređaja koji svojim klijentima pruža maksimalan kvalitet i to po veoma pristupačnoj ceni. Svi Redragon proizvodi imaju odlične performanse, savršenu ergonomiju, fantastičan dizajn i besprekornu upotrebu.

Redragon gejming uređaji su za profesionalce u igrama i za ljubitelje igara koji žele da poboljšaju svoje veštine igranja.

Ovom prilikom se još jednom zahvaljujemo našem srebrnom sponzoru za ostvarenu saradnju – Redragonu-u, koji se pobrinuo da sve prođe po savršenom planu. Takođe vas pozivamo da pogledate uređaju koje nudi Redragon i da posetite njihov sajt za više informacija.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Partneri

Telenor Srbija – Vodeći operator mobilne telefonije u Srbiji

Telenor je prva mobilna mreža u Srbiji. Od početka komercijalnog poslovanja, 1994. godine, poverenje im je ukazalo više od 3 miliona zadovoljnih korisnika.

Telenor Srbija je deo PPF Grupe koja ulaže u više segmenata tržišta, kao što su bankarstvo i finansijske usluge, telekomunikacije, bio-tehnologija, osiguranje, nekretnine i poljoprivreda. PPF doseže od Evrope do Rusije, Azije i Severne Amerike i posluje u 22 zemlje na tri kontinenta. PPF Grupa vlasnik je osnovnih sredstava u vrednosti od više od 38 milijardi evra i globalno ima 170.000 zaposlenih.

Tokom 2018. godine na dva sasvim drugačija načina testirane su mobilne mreže u Srbiji, ali oba izveštaja kažu isto – Telenor je najbolja mreža u Srbiji (prema izveštaju RATEL-a) i najbolja mreža na testu (prema izveštaju P3). To znači da možeš da razgovaraš, šalješ poruke i surfuješ internetom na svom mobilnom uređaju kada god poželiš, uz pouzdanu i stabilnu vezu i ujednačen kvalitet.