SPONZORI 2020
TRIK – Lider u regionu po ukusu domaćeg potrošača

TRIK – Lider u regionu po ukusu domaćeg potrošača

Jedan od najpoznatijih regionalnih brendova – TRIK, poznat kao proizvođać najboljih slanih grickalica je generalni sponzor IRL 2019 Nacionalnih kvalifikacija, kao i ekipa koje će predstavljati Republiku Srbiju na IeSF svetskom prvenstvu u Južnoj Koreji, krajem 2019. godine.

U čemu je trik popularnosti TRIKovog asortimana slanih grickalica? Možda u njegovom bogatstvu i raznovrsnosti? U tome što svi proizvode dele savršenu ravnotežu hrskavosti i slanoće? Ili u tome što su savršen začin za svako druženje? Prosto je: Trik je u Triku.

Jedan od najpoznatijih Trik proizvoda su definitvno grisine – Trik Štapići, koji pružaju onaj neobičan doživljaj slane miline. Kada ih udružite sa perfektno pečenim i savršeno slanim mini-perecama, hrskavim i prhkim ribicama, koje pritom ne dolaze iz mora i hrskavim štapićima punjenim pravom kikiriki pastom, s ponosom možemo da kažemo da ne postoji druženje koje TRIK proizvodi neće učiniti zabavnijim.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

BridTV – Jedna od najbrže rastućih kompanija u svom domenu

Šta je BridTV? – BridTV je nova video platforma proizvedena u Srbiji, koja je zlatni sponzor IRL 2019 Nacionalnih kvalifikacija, kao i ekipa koje će predstavljati Republiku Srbiju na IeSF svetskom prvenstvu u Južnoj Koreji, krajem 2019. godine.

Jedna je od najbrže rastućih kompanija u svom domenu, kako u Srbiji tako i šire. Iskustvo i kreativnost njihovog tima developera je bila osnova za razvoj Brid Video kompanije, koja je sada priznat tehnološki partner korporacije Google, a takođe ima uspešnu saradnju sa globalnim kompanijama i partnerima iz gradova kao što su: Njujork, Los Anđeles, Dubai i Tel Aviv.

BridTV omogućava vebmasterima i izdavačima da na jednostavan način integrišu svoje video materijale i da ih monetizuju prema sopstvenoj želji. Korisnici BridTV-a imaju mogućnost da monetizuju sadržaj putem oglasa, kao i da biraju između tri ponuđena paketa: besplatnog i premium paketa.

Ovom prilikom se još jednom zahvaljujemo našem zlatnom sponzoru za ostvarenu saradnju – BridTV-u, koji se pobrinuo da sve prođe po savršenom planu. Takođe vas pozivamo da isprobate BridTV i posetite njihov sajt za više informacija.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–