TRIK – Lider u regionu po ukusu domaćeg potrošača

Jedan od najpoznatijih regionalnih brendova – TRIK, poznat kao proizvođać najboljih slanih grickalica je generalni sponzor IRL 2019 Nacionalnih kvalifikacija, kao i ekipa koje će predstavljati Republiku Srbiju na IeSF svetskom prvenstvu u Južnoj Koreji, krajem 2019. godine.

U čemu je trik popularnosti TRIKovog asortimana slanih grickalica? Možda u njegovom bogatstvu i raznovrsnosti? U tome što svi proizvode dele savršenu ravnotežu hrskavosti i slanoće? Ili u tome što su savršen začin za svako druženje? Prosto je: Trik je u Triku.

Jedan od najpoznatijih Trik proizvoda su definitvno grisine – Trik Štapići, koji pružaju onaj neobičan doživljaj slane miline. Kada ih udružite sa perfektno pečenim i savršeno slanim mini-perecama, hrskavim i prhkim ribicama, koje pritom ne dolaze iz mora i hrskavim štapićima punjenim pravom kikiriki pastom, s ponosom možemo da kažemo da ne postoji druženje koje TRIK proizvodi neće učiniti zabavnijim.

Ovom prilikom se još jednom zahvaljujemo našem generalnom sponzoru za ostvarenu saradnju – TRIK-u, koji se pobrinuo da sve prođe po savršenom planu.

Comments are closed.