BridTV – Jedna od najbrže rastućih kompanija u svom domenu

Šta je BridTV? – BridTV je nova video platforma proizvedena u Srbiji, koja je zlatni sponzor IRL 2019 Nacionalnih kvalifikacija, kao i ekipa koje će predstavljati Republiku Srbiju na IeSF svetskom prvenstvu u Južnoj Koreji, krajem 2019. godine.

Jedna je od najbrže rastućih kompanija u svom domenu, kako u Srbiji tako i šire. Iskustvo i kreativnost njihovog tima developera je bila osnova za razvoj Brid Video kompanije, koja je sada priznat tehnološki partner korporacije Google, a takođe ima uspešnu saradnju sa globalnim kompanijama i partnerima iz gradova kao što su: Njujork, Los Anđeles, Dubai i Tel Aviv.

BridTV omogućava vebmasterima i izdavačima da na jednostavan način integrišu svoje video materijale i da ih monetizuju prema sopstvenoj želji. Korisnici BridTV-a imaju mogućnost da monetizuju sadržaj putem oglasa, kao i da biraju između tri ponuđena paketa: besplatnog i premium paketa.

Ovom prilikom se još jednom zahvaljujemo našem zlatnom sponzoru za ostvarenu saradnju – BridTV-u, koji se pobrinuo da sve prođe po savršenom planu. Takođe vas pozivamo da isprobate BridTV i posetite njihov sajt za više informacija.

Comments are closed.