Redragon – Svetski proizvođač jedinstvenih i visoko kvalitetnih proizvoda za gejmere.

Šta je Redragon? – Redragon je proizvođač vrhunske gejming opreme i srebrni sponzor IRL 2019 Nacionalnih kvalifikacija, kao i ekipa koje će predstavljati Republiku Srbiju na IeSF svetskom prvenstvu u Južnoj Koreji, krajem 2019. godine.

Kompanija se specijalizovala u istraživanju, razvijanju i proizvodnji gejmerskih uređaja: Tastatura, miševa i podloga za miševe. Prvi Redragon uređaji su predstavljeni na tržištu 2012. godine i uskoro su stekli popularnost među profesionalnim gejmerima.

Brend je stekao reputaciju uspešnog proizvođača igračkih uređaja koji svojim klijentima pruža maksimalan kvalitet i to po veoma pristupačnoj ceni. Svi Redragon proizvodi imaju odlične performanse, savršenu ergonomiju, fantastičan dizajn i besprekornu upotrebu.

Redragon gejming uređaji su za profesionalce u igrama i za ljubitelje igara koji žele da poboljšaju svoje veštine igranja.

Ovom prilikom se još jednom zahvaljujemo našem srebrnom sponzoru za ostvarenu saradnju – Redragonu-u, koji se pobrinuo da sve prođe po savršenom planu. Takođe vas pozivamo da pogledate uređaju koje nudi Redragon i da posetite njihov sajt za više informacija.

Comments are closed.