Telenor Srbija – Vodeći operator mobilne telefonije u Srbiji

Telenor je prva mobilna mreža u Srbiji. Od početka komercijalnog poslovanja, 1994. godine, poverenje im je ukazalo više od 3 miliona zadovoljnih korisnika.

Telenor Srbija je deo PPF Grupe koja ulaže u više segmenata tržišta, kao što su bankarstvo i finansijske usluge, telekomunikacije, bio-tehnologija, osiguranje, nekretnine i poljoprivreda. PPF doseže od Evrope do Rusije, Azije i Severne Amerike i posluje u 22 zemlje na tri kontinenta. PPF Grupa vlasnik je osnovnih sredstava u vrednosti od više od 38 milijardi evra i globalno ima 170.000 zaposlenih.

Tokom 2018. godine na dva sasvim drugačija načina testirane su mobilne mreže u Srbiji, ali oba izveštaja kažu isto – Telenor je najbolja mreža u Srbiji (prema izveštaju RATEL-a) i najbolja mreža na testu (prema izveštaju P3). To znači da možeš da razgovaraš, šalješ poruke i surfuješ internetom na svom mobilnom uređaju kada god poželiš, uz pouzdanu i stabilnu vezu i ujednačen kvalitet.

Ovom prilikom se još jednom zahvaljujemo našem partneru za ostvarenu saradnju – Telenoru, koji se pobrinuo da sve prođe po savršenom planu. Takođe vas pozivamo da pogledate uređaju koje nudi Redragon i da posetite njihov sajt za više informacija.

Comments are closed.