Partneri i prijatelji

ComputerLand
ComputerLand je kompanija koja se bavi uvozom i distribucijom video igara i prateće gejmerske opreme. Preko 15 godina kompanija ComputerLand doprinosi razvoju gejming kulture u našoj zemlji. ComputerLand je distributer za većinu gejming brandova medju kojima su Logitech, Razer, Activision, Blizzard, Sega, Namco Bandai, Square Enix, Thrustmaster i ostali.
Kao partner Srpske e-Sport Asocijacije, ComputerLand je u svojim prodavnicama omogućio popuste za sve naše članove.
 
Više o kompaniji pogledajte ovde.

KGB
KGB je najveći gejming centar u Srbiji. U samom centru beograda moguće je igrati veliki izbor igara na najsavremenijim računarima i konzolama.

Kao SeSA partner KGB igraonica je više puta bila domaćin takmičenja raznih nacionalnih kvalifikacija za IeSF svetske šampionate.

 
Više o igraonici pogledajte ovde.

Logitech

 
 
 
 
 
Logitech je najpoznatiji proizvodjač računarskih periferija. G- serija proizvoda ove kompanije je zvanična oprema naših igrača koji učestvuju na svetskim šampionatima. Kompanija Logitech kroz razne vrste podrške direktno utiče na razvoj e-sporta u našoj zemlji.
Više o kompaniji pogledajte ovde.

Gamepub

Igraonica GamePub je površine 200 m² i nalazi se u Zaplanjskoj ulici u tržnom centru Stadion u Beogradu. Jedan deo igraonice je opremljen savremenim enterijerom koji služi igračima da se udobno smeste i na konzolama Sony 3 igraju jednu od velikog broja igrica koje ta platforma pruža. Drugi deo je opremljen najsavremenijim mašinama sa pratećom opremom, kao i mogućnošću da korisnici istovremeno koriste internet i druge oblike komunikacije

Više o igraonici pogledajte ovde


klanrur

Klan RUR je jedan od najvećih gaming portala u Srbiji. Na sajtu vas očekuju najnovije vesti iz sveta gejminga, nagradne igre, online turniri i još mnogo toga. Klan RUR je organizator Heartstone RUR lige koja je ujedno i nacionalni šampionat za Hearthstone igru.

Više o organizaciji pogledajte ovde


Društvo Sakurabana je osnovano od strane ljubitelja anime, mange, japanske muzike, filma, i kulture u opšte. Društvo Sakurabana je saradnik na polju organizacije turnira za video igre japanskih proizvodjača. Tradicionalno već nekoliko godina SeSA i Sakurabana organizuju turnire za vreme manifestacije Japanizam. Igre koje se igraju na ovom dešavanju su Tekken Tag Tournament 2, Mortal Kombat, Street Fighter, Naruto, Dragon Ball i ostale.

Više o organizaciji pogledajte ovde


efrag

E-Frag je osnovan 2011 i do sada je postao lider u organizovanju Counter Strike GO turnira i praćenja kompletne CS GO scene. E-Frag poseduje e-sport tim i studio za prenos i komnetarisanje mečeva. U 2016. E-Frag je izabran za organizatora nacionalnog šampionata u Counter Strike GO igri.

Više o organizaciji pogledajte ovde


fortuna

Fortuna e-Sport udruženje je SeSA partner od 2016 godine na polju organizovanja e-Sport dogadjaja. Pored organizacije turnira Fortuna se bavi i produkcijom raznoraznih događaja poput turnira, liga, viewing parties.
Više o organizaciji pogledajte ovde